Bemutatkozás

A „Dunaharaszti Nádor Lakóövezetért Közhasznú Egyesületet” mi, a Nádor utcában élők és pár barát alapítottuk, hogy kifejezzük az összetartozásunkat.

Célunk, hogy színes és tartalmas programokkal töltsük el szabadidőnket, a már hagyományosnak számító Nádor utcabált évről-évre egyre színvonalasabban rendezzük meg, gyerekeinket játszva tanítsuk, és a legfontosabb, hogy a szomszédok megismerjék egymást, figyeljenek egymásra, segítsék egymást az élet apró-cseprő gondjaiban.

Terveink közt szerepel, hogy évszakokhoz fűződő rendezvényeket szervezzünk (Gesztenye-buli, hógolyóverseny, sütő-főző versenyek), hogy gyermekeink különböző sporteseményeken élvezzék a mozgás örömét, átadjuk a természet szeretetét, rávezessük őket, hogyan óvhatják meg azt, tudás próbákon frissítsük fel emlékezetünket, mesemondó versenyeket, kirándulásokat, túrákat bonyolítsuk le. Meg amit még kitalálunk!
Szeretnénk megmutatni, átadni gyermekeinknek – és mi sem szeretnénk elfelejteni-, milyen jó, ha egy közösséghez tartozunk, aminek vannak gyökerei, hagyományai, és hogy mi magunk is teremthetünk hagyományokat, mert így teljesebb, gazdagabb életet élhetünk!